Het Park Tweewaters
als je achtertuin

Wie van het centrum van Leuven naar de Vaartkom wandelt, doorkruist het toekomstige park Tweewaters.
Aan de rand van dat park zie je de woningen van VIVID+.
Onze assistentiewoningen bevinden zich dus pal aan het groen: een prettig verblijf waar de bewoners helemaal tot rust kunnen komen.

Vlot bereikbaar,
overal dichtbij

De woningen van VIVID+ liggen op een ideale locatie voor wie van
de drukte van de bruisende studentenstad wil ontsnappen.
Het hart van de stad is op nog geen tien minuten wandelen bereikbaar via één van de drie bruggen over het water. Supermarkten, apotheek, en het station zijn op wandelafstand te vinden.

Voor bezoekers die met de wagen pendelen, heeft VIVID+ uiteraard ook de nodige faciliteiten. De Leuvense Ring ligt vlakbij en parkeren was nog nooit zo makkelijk dankzij de private parking onder het gebouw of de openbare parking Tweewaters.

De Vaartkom

De Vaartkom zet de Leuvense mix van traditie en vernieuwing verder. We kennen de Vaartkom als een oude industriezone rond de Vaart en de Dijle, maar tegenwoordig kent ze een invloedrijke transformatie. Vele hippe zaken en woningen vestigen zich in oude bierbrouwerijen en fabriekspanden. De beschermde historische gebouwen worden in ere hersteld en er wordt weer leven geblazen in de Vaartkom.

Het groene Tweewaters

VIVID+ maakt deel uit van de duurzame woonwijk Tweewaters,
die de juiste combinatie hanteert tussen comfort en zo’n klein mogelijke ecologische voetafdruk. Het is een plek waar rust en gezelligheid hand in hand gaan en waar je kan ontsnappen van de drukke binnenstad. Al bij al, de ideale plek om rustig te genieten.