Een assistentiewoning
met luxe

VIVID+ telt 55 nieuwe en erkende assistentiewoningen van verschillende oppervlaktes en indelingen.
De moderne, maar charmante appartementen zijn zowel geschikt voor alleenstaanden en koppels die van de rust en de zorgverlening kunnen genieten.

VIVID+ biedt naast de klassieke woningen die een oppervlakte hebben van 55m² tot 120m² ook zeer luxueuze assistentiewoningen van liefst 95m².
Zo hoef je niet in te boeten voor comfort, maar geniet je volop van alles wat VIVID+ jou te bieden heeft.

  • Appartement 2 slaapkamers
  • Appartement 1 slaapkamer (3 modellen)

Een kans op vastgoed
in Leuven

Zie je deze erkende assistentiewoningen ook als een interessante opportuniteit om te investeren? Dan heb je het bij het rechte eind! Vanaf september 2022 wordt VIVID+ opgeleverd waardoor de timing van instappen ideaal is.

Bovendien geniet je door de wettelijke erkenning van de assistentiewoning
in VIVID+ van een fiscaal voordeel. Bij aankoop geldt het verlaagd btw-tarief
van 12% en bijkomend een vrijstelling op je onroerende voorheffing.

AG Residential:
jouw thuis, jouw leven, jouw stad

AG Residential is een afdeling van AG Real Estate, de grootste vastgoedgroep van België. AG Real Estate is op haar beurt 100% een filiaal van AG Insurance, de grootste verzekeraar van het land. Het spreekt voor zich dat wij hierdoor een uiterst betrouwbare partner zijn waarmee je in het volste vertrouwen in zee kunt gaan.

Wij hebben een eigen toegewijd team. Dit vertaalt zich voor jou in één enkel aanspreekpunt voor al jouw vragen. Als promotor stelt ons dit in staat om jou nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn. Dit doorheen het volledige proces, vanaf het eerste contact met onze mensen van het verkoopteam tot en met klantenbegeleiding en nazorg.