• 55 erkende assistentiewoningen
  • Keuze tussen 1 of 2 slaapkamers
  • Geschikt voor koppels of alleenstaanden
  • Royale gemeenschappelijke ruimtes
  • Oppervlakte tussen de 55 en 120m²

VIVID+ biedt erkende assistentiewoningen aan met verschillende oppervlaktes en indelingen. We hebben zowel appartementen geschikt voor koppels als voor alleenstaanden, al dan niet zorgbehoevend.

Naast de klassieke woningen kan u ook kiezen voor de zeer luxueuze assistentiewoningen van maar liefst 95m². Zo woont u eigenlijk in een ruim appartement met alle extra aanpassingen, zoals bredere gangen en specifieke diensten, zonder in te boeten aan comfort en levenskwaliteit.

 

 

OPLEVERING BEGIN 2022 !! VIVID+ wordt opgeleverd vanaf februari 2022, het is nu dan ook het ideale moment om in te stappen in dit concept.

U kan de erkende assistentiewoning uiteraard ook als langetermijninvestering zien. Zo vermijdt u niet enkel de ellenlange wachtlijsten die er momenteel zijn, maar ontvangt u ook maandelijks huurinkomsten indien u de woning tussentijds op de huurmarkt aanbiedt.

Wist je trouwens dat de wettelijke erkenning van de assistentiewoningen in VIVID+ een fiscaal voordeel betekent? Bij aankoop geldt het verlaagd btw-tarief van 12% en bijkomend een vrijstelling op uw onroerende voorheffing.

Appartement 1 slaapkamer

Appartement 2 slaapkamers

Appartement 1 slaapkamer

Scroll to Top