VIVID+: unieke assistentiewoningen

Winkels, diensten, openbaar vervoer, een plek om elkaar te ontmoeten. Wie een dagje ouder wordt, heeft graag alle voorzieningen in de buurt. De nabijheid van het stadscentrum, gecombineerd met de rustgevende ligging aan het park en het water, maken van VIVID+ een uitzonderlijk concept in Leuven. 

Erkende assistentiewoningen

Veilige woningen aangepast aan uw zorgbehoefte

Vlak bij het centrum

Met alle nodige voorzieningen en diensten in de buurt

Rustgevende ligging

In een groene omgeving aan het park en het water

Appartementen met een plus

6 luxueuze assistentiewoningen tot 95 m2  groot

“Doordat bewoners van alle leeftijden deur aan deur leven, ontstaat er een gezonde sociale mix in het gebouw. Zo geeft VIVID+ een belangrijke meerwaarde aan de rest van het project.”

Een aangename woonomgeving


Net zoals bij de andere appartementen is de gunstige ligging hier een enorme troef. Pakweg de supermarkt, de apotheek of het lokale dienstencentrum zijn vlak bij de deur. En het grootste pluspunt is: eens terug thuis kan u ten volle genieten van de rust, afgeschermd van het rumoer van de studentenstad.

De assistentiewoningen van VIVID+ bevinden zich in de hoek van het park met de Dijle. De oostgevel ligt pal aan de rand van het water. Deze groene setting is ideaal voor een dagelijkse wandeling of een praatje op een bankje.

In het gebouw zelf vindt u mooie gemeenschappelijke ontmoetingsruimtes, waar bewoners en bezoekers ongestoord van elkaars gezelschap kunnen genieten.

Keuze uit verschillende woningtypes


VIVID+ biedt erkende assistentiewoningen aan met verschillende oppervlaktes en indelingen. We hebben zowel appartementen geschikt voor koppels als voor alleenstaanden, al dan niet zorgbehoevend.

Naast de klassieke woningen kan u ook kiezen voor de zeer luxueuze assistentiewoningen van maar liefst 95 m². Zo woont u eigenlijk in een ruim appartement met alle extra aanpassingen, zoals bredere gangen en specifieke diensten, zonder in te boeten aan comfort en levenskwaliteit.

Ontdek het aanbod